Safe Rolluiken RV 49


Rolluiken RV 49 Safe

Topklasse in veiligheid

De RV49-Safe is een buitengewoon stevig rolluik dat extra bescherming en veiligheid biedt. Het rolluik bestaat uit 'gewone' lamellen en kleinere tussenlamellen. Wanneer het rolluik van buiten geforceerd wordt opgetild, kantelen de tussenlamellen. Dit maakt het onmogelijk het rolluik verder te openen. Bovendien is het complete systeem uitgevoerd met massiever en zwaarder materiaal.

Topklasse in veiligheid
 
Een stevig staaltje

Een stevig staaltje

Dit beveiligingsrolluik bestaat uit extra massief en stevig materiaal. Hierdoor gaat het gegarandeerd jarenlang mee. Bovendien is het vrijwel onmogelijk dat er storing ontstaat. De lamellen van het rolluik zijn namelijk onderling verbonden, waardoor verschuiven en vastlopen niet aan de orde is. 

 

Bedieningsgemak

Dit rolluik bevat een ingebouwde elektro-motor. Deze motor brengt u comfort en gebruikersgemak; het rolluik opent of sluit met slechts één druk op de knop. Gaat u voor ultiem comfort, dan is een afstandsbediening of tijdsklok echt wat voor u. Met een tijdsklok opent en sluit het rolluik automatisch, op vooraf ingestelde tijden.

Bedieningsgemak