Ecoline rolluiken


 

Rolluiken RV 41 Ecoline

Betaalbare kwaliteit

De RV41-ecoline is het ideale rolluik voor een klein budget. Dit rolluik scoort wat lager in isolatie en stabiliteit ten opzichte van de overige rolluiken van Verano®. Maar het is een betaalbaar en goed alternatief voor de wat kleinere ramen.

Betaalbare kwaliteit
 
Kiesk(l)eurig

Kiesk(l)eurig

Zorg ervoor dat de kleur van uw rolluik goed bij uw huis past. Bij Verano® kunt u kiezen uit maar liefst 9 lamelkleuren voor de RV41-ecoline! Van zachte wittinten tot modieus antraciet en van klassiek bosgroen tot stoer staalblauw. Bepaal ook zelf de vorm van de omkasting: sierlijk rond of fraai afgeschuind

 

Slimme bediening

Met een elektrische bediening gaat u voor optimaal comfort. Kies voor een tijdklok of afstandsbediening en bepaal zelf wanneer het licht wordt in de kamer. Het rolluik gaat dan automatisch omhoog op door u ingestelde tijden, of met een simpele druk op de knop. Uiteraard kunt u ook kiezen voor handbediening. U opent en sluit het rolluik dan handmatig met een draaistang of een bandopwinder.

Slimme bediening
 
Jarenlang plezier

Jarenlang plezier

Bij Verano® zijn de lamellen van de rolluiken onderling verbonden. Dit voorkomt storing; de lamellen kunnen niet vastlopen of van elkaar verschuiven. Bovendien zijn de rolluiken bestand tegen stof en vocht. Kortom: een rolluik van Verano® gaat jarenlang storingsvrij mee!