V 910 Garda - Terrasoverkapping


 

Garda V910

Lust voor het oog

Met de Garda creëert u een stijlvol terras in uw tuin, waar u eindeloos van kunt genieten. Tijdens een zwoele zomeravond, eerste lentedag of plotselinge regenbui: de Garda zorgt altijd voor beschutting, comfort en veel gezelligheid.

Lust voor het oog
 
Absoluut maatwerk

Absoluut maatwerk

De Garda wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Zo kunt u de Garda harmonisch afstemmen op uw gevel. Kies voor een strak of een klassiek gootprofiel, polycarbonaat of glas en een bijpassende kleur voor het frame. Zo heeft u een prachtige terrasoverkapping in uw tuin, die helemaal voldoet aan uw wensen.

 

Van alle gemakken voorzien

De Garda is een multifunctionele overkapping met tal van uitbreidingsopties. Zo kunt u de terrasoverkapping uitbreiden met verlichting, zonwering en/of glaswanden. U geniet dan optimaal van het buitenleven, beschermd tegen UV-straling, hitte, wind en regen.

Van alle gemakken voorzien
 
Polycarbonaat of glas

Polycarbonaat of glas

De Garda terrasoverkapping wordt uitgevoerd in gelaagd glas 5.5.2 of in polycarbonaat 16 mm. Polycarbonaat is prijsgunstig, stevig en licht van gewicht. Gelaagd glas is veilig en stevig. Bovendien zorgt glas voor een mooie uitstraling en neemt het vrijwel geen licht weg. Aan u de keus. 

 

Veiligheid voorop

De Garda terrasoverkapping van Verano® is veilig en betrouwbaar. Dat is niet alleen iets dat wij beloven, maar ook iets dat we waarmaken. Al onze terrasoverkappingen zijn namelijk voorzien van een CE-markering. Deze markering toont aan dat ons productieproces voldoet aan strenge Europese kwaliteitseisen, de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn en onze totaalproducten veilig en betrouwbaar zijn.

Veiligheid voorop