v 860 Levanto ( schoependak)


 

Vrijstaande overkapping met

 

 

lamellen

Luxe lamellenoverkapping

De Levanto is een elegante vrijstaande overkapping met kantelbare lamellen. De lamellen openen en sluiten met slechts één druk op de knop; de fluisterstille en vakkundig weggewerkte motor doet vervolgens al het werk. U kunt spelen met het licht en wanneer u wilt een schaduwrijke plek creëren in uw tuin. Als de lamellen zijn gesloten is de overkapping bovendien spatwaterdicht.

Luxe lamellenoverkapping
 
Stevig en stijlvol

Stevig en stijlvol

Laat u overweldigen door de gedetailleerde afwerking, robuuste aluminium constructie en het strakke design. De Levanto is een echte eyecatcher in uw tuin.

 

Afmetingen

De breedte van de Levanto lamellenoverkapping ligt tussen de 3 en 7 meter met stappen van een halve meter. De uitval, met de kantelrichting van de lamellen mee, is maximaal 4,90 meter. De uitvalmaat ligt al vast bij de keuze van een breedte. Dit heeft te maken met de lamelbreedte. De robuuste aluminium palen zijn 2,50 meter hoog.

Afmetingen
 
Uitbreidingsopties

Uitbreidingsopties

Bij Verano® zijn we graag op alles voorbereid. Daarom hebben we de Levanto standaard al voorzien van uitsparingen om de overkapping  uit te breiden. Denk aan een Verano® Ritzscreen®, een glazen schuifwand of vast kozijn. Bovendien is het mogelijk LED-verlichting te laten verwerken rondom de bovenlijst of een tijdklok of zon-/windautomaat toe te voegen. De lamellen openen of sluiten dan automatisch op momenten die uzelf prettig vindt. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om maximaal te genieten en uzelf optimaal te beschermen tegen weersinvloeden.

 

Materialen en kleuren

Deze vrijstaande overkapping is helemaal van aluminium. Dat heeft grote voordelen: het strakke uiterlijk, de lange levensduur, het lichte gewicht, gemakkelijke onderhoud en de stevige constructie. U kunt de Levanto laten uitvoeren in alle mogelijke RAL-kleuren of de beschikbare structuurlakken.

Materialen en kleuren