terras overkapping v920-Riva


Riva V920

Een echte uitblinker

De Riva is een stijlvolle glazen terrasoverkapping met een luxe uitstraling. Bovendien is deze overkapping ook super stevig! Er zijn slechts twee palen nodig bij een breedte van 6,5 meter. Kortom: de Riva brengt stevigheid en een mooi design samen.

Een echte uitblinker
 
Glashelder

Glashelder

Deze terrasoverkapping is standaard uitgevoerd met helder gelaagd veiligheidsglas. Glas geeft de Riva een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat de inval van het daglicht wordt behouden. Maar u kunt ook kiezen voor polycarbonaat, een stevige kunststof die zeer licht is van gewicht.

 

Unieke uitbreidingsopties

Maak uw terrasoverkapping zo comfortabel als u wilt! Kies voor geïntegreerde verlichting, zonwering en/of handige afstandsbedieningen. Of sluit de terrasoverkapping af met een Ritzscreen®, glaswanden of een schuifraam. Zo ontstaat een complete tuinkamer, waar u heerlijk kunt genieten van uw tuin.

Unieke uitbreidingsopties
 
Europese veiligheidsvoorschriften

Europese veiligheidsvoorschriften

Genieten van uw terrasoverkapping wilt u in alle veiligheid, daarom zijn de terrasoverkappingen van Verano® allemaal CE-gemarkeerd. Hiermee voldoen de terrasoverkappingen aan strenge Europese veiligheidsrichtlijnen. Het is belangrijk dat u kritisch bent bij de aanschaf van uw terrasoverkapping, een terrasoverkapping zonder CE-markering brengt veiligheidsrisico's met zich mee.