terrasoverkapping


 
  • TerrasoverkappingTerrasoverkapping

    Een gezellige en beschutte plek, waar u kunt genieten van het buiten zijn.

 
 

Terrasoverkapping

Bijzonder buiten

Een terrasoverkapping van Verano® is een verrijking van uw huis en tuin. Zo kunt u uw woonomgeving vergroten en langer genieten van het buitenleven. Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kunt u genieten van uw tuin. Hierdoor zorgt een terrasoverkapping gegarandeerd voor plezier en comfort!

Bijzonder buiten
 
Luxe in al haar eenvoud

Luxe in al haar eenvoud

De Verano® collectie bestaat uit vier unieke terrasoverkappingen, ieder met een eigen stijl. De terrasoverkappingen van Verano® worden speciaal voor u op maat gemaakt. De Iseo is basic, de Garda is breed toepasbaar, de Riva is elegant en de Purbeck geeft een unieke klassieke uitstraling..

 

Grenzeloos comfort

De terrasoverkappingen van Verano® zijn uit te rusten met vele extra's. Zo kunt u voorzien in uw eigen comfort. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verlichting, extra zonwering, wanden van glas of de Verano® Ritzscreen® als luxe uitbreiding.

Grenzeloos comfort
 
Beschutting en bescherming

Beschutting en bescherming

Terrasoverkappingen van Verano® zijn bestand tegen hevige regenbuien en windhozen. U kunt uw tuinmeubelen dus het hele jaar droog laten staan. Geen gesleep meer met zware meubelen of plastic afdekzeilen. Bescherm uw tuinset en gebruik uw tuinmeubelen het hele jaar door.

 

Veiligheid voorop

Genieten van uw terrasoverkapping wilt u in alle veiligheid, daarom zijn de terrasoverkappingen van Verano® allemaal CE-gemarkeerd. Hiermee voldoen de terrasoverkappingen aan strenge Europese veiligheidsrichtlijnen. Het is belangrijk dat u kritisch bent bij de aanschaf van uw terrasoverkapping, een terrasoverkapping zonder CE-markering brengt veiligheidsrisico's met zich mee.

Veiligheid voorop