Ritz Screen


Ritzscreen®

Ritsen maar!

De Ritzscreen® is volledig windvast, insectenwerend en lichtafsluitend. Het grote voordeel ten opzichte van andere screens, is dat het doek over de gehele lengte is vastgeritst aan de zijkanten. Dit maakt een Ritzscreen® buitengewoon windvast en betrouwbaar.

Ritsen maar!
 
Veelzijdig

Veelzijdig

Door het ingenieuze systeem kunt u veel kanten op met een Ritzscreen®. Deze zonwering is overal toe te passen en standaard uitgerust met een elektromotor. Zo kunt u de screen heel eenvoudig openen en sluiten. Voor nóg meer comfort kunt u kiezen voor een afstandsbediening, wind- of zonnesensor.

 

Meerdere typen

Er zijn vier typen Ritzscreens® van Verano®: de V540, V599, V599 XL en V599 R. De V540 is een instapmodel en ideaal bij  raampartijen van klein of gemiddeld formaat. Bij middelgrote en grote maten raden wij u aan de V599 te gebruiken. Deze heeft een speciale, grotere bovenbak die stijlvol is vormgegeven. Bovendien heeft de V599 een TÜV-certificering, die aangeeft dat dit product aan hoge veiligheids- en kwaliteitseisen voldoet. De V599 XL en V599R zijn varianten van de uiterst populaire V599 Ritzscreen®. De XL-variant kan worden toegepast bij ramen van wel 6 meter hoog. De R-variant heeft een vierkante en rechte bovenbak.

Meerdere typen
 
Kiesk(l)eurig

Kiesk(l)eurig

Met de kleur van de screens, bepaalt u de uitstraling van uw gevel. Omdat wij begrijpen hoe belangrijk de kleur van het doek is, hebben wij een eigen kleurencollectie samengesteld. Deze bestaat uit meer dan 90 screendoeken! De collectie zit vol met neutrale, felle, natuurlijke en eigentijdse kleuren. De doeken variëren in de mate waarin ze warmte en licht tegenhouden.

 
Bekijk hier de gehele collectie
 

Certificaat voor veiligheid

De Ritzscreen® van Verano® draagt het GS-keurmerk van TÜV.  Dit keurmerk staat voor Geprüfde Sicherheit. Het is een objectieve en op onderzoek gebaseerde bevestiging dat het product aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet.

Certificaat voor veiligheid