Zonnescherm met verlichting !


Het is een heerlijke zomeravond. Je zit nog op het terras. Het zonnescherm geeft nog een heerlijk beschut gevoel. Met één druk op de knop gaat de geïntegreerde verlichting aan. De perfecte combinatie van sfeer en comfort.

 

Zonnescherm met verlichting
Verano levert een breed gamma aan zonneschermen die zijn uitgevoerd met geïntegreerde verlichting. De uitvoering kan compleet worden aangepast aan uw wensen. Een uitgebreid aanbod in doekkleuren, formaten en vormen bieden u een breed scala aan mogelijkheden. Wij hopen dat we kunnen bijdragen aan uw genot van de heerlijk lange zomeravonden.
 

 

 

Toepassing verlichting
Verano zonneschermen, typen:    V330Malta,V 360 St.Tropez, V370 Monaco, V460 Portofino en V480 Cannes. Losse lichtlijsten zijn ook toepasbaar op reeds geplaatste Verano  zonneschermen met uitzondering op het type V480 Cannes.

 

 

Gepatenteerd systeem
Met een patent op het lichtsysteem garanderen we u een exclusief product.

Maximale breedte
Maximale breedte is 750 cm. Door meerdere schermen te koppelen kan een grotere breedte worden bereikt. De lichtlijsten worden dan onderling verbonden.
Toepassing verlichtingDoeken
Verano schermen zijn voorzien van hoogwaardige kwaliteit doeken. De doeken zijn te verkrijgen in vele verschillende dessins, uni kleuren en streep variaties. Vraag naar de stalenboeken.

Licht
Halogeenspots welke gelijk zijn verdeeld over een verlichtingsprofiel.

Extra?s
Afzonderlijk verkrijgbaar: trafo?s, lampjes, 1 of 2-voudige schakelaars, opbouwkastjes en halogeendimmer met schakelaar.

 

Voor eventuele verdere vragen of prijsaanvraag staan wij steeds ter uwer beschikking via mail , telefoon , fax of in onze 450 m² showroom .