V 380 Monte Carlo


Monte Carlo V380

Mooie Monte Carlo

Creëer een beschut terras van 7,5 meter met het Monte Carlo zonnescherm van Verano®. Maak uw terras en tuin gebruiksklaar met uw eigen lounge-set of tuinmeubilair. Het zonnescherm geeft meteen een sfeervolle uitstraling aan uw terras! 

Mooie Monte Carlo
 
Uitmuntende techniek

Uitmuntende techniek

Niet alleen brede maar ook diepe terrassen kunnen overspannen worden met de Monte Carlo van Verano®. Het zonwerende doek kan namelijk uitgerold worden tot een lengte van 3,5 meter. De hellingshoek van het zonnescherm bepaalt u zelf, deze kan tussen de 5 en 35 graden liggen.

 

Sfeer en meer

De unieke kleurencollectie van Verano® toont prachtige eigentijdse kleuren en patronen. Laat u inspireren door de ruim 80 verschillende stoffen van extreem goede kwaliteit.

 
Bekijk hier de gehele collectie
Sfeer en meer
 
Gemak en comfort

Gemak en comfort

De bediening van het Monte Carlo zonnescherm kan via een draaistang of een elektrisch motor. Aan u de keuze! Wilt u uw handen vrij hebben? Laat dan zon- en windsensoren het werk voor u doen. Dankzij de zon- en windsensor opent het zonnescherm dan automatisch als de zon schijnt en sluit het zonnescherm wanneer het te hard waait. De perfecte oplossing!