V 280 Ipanema


Ipanema V280

De verfijnde Ipanema

De Ipanema van Verano® oogt elegant en kalm, daarom is het zonnescherm ook immens populair. De Ipanema is een cassettescherm. Het zonwerende doek wordt daarom optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De oprolbuis wordt aan het oog onttrokken doordat deze keurig verborgen is in de cassette.

De verfijnde Ipanema
 
Karakteristiek en flexibel

Karakteristiek en flexibel

Het Ipanema zonnescherm is zowel aan het plafond als aan de muur te monteren. Wanneer u het scherm aan het plafond laat monteren is een hellingshoek van 17 tot 70 graden in te stellen. Laat u het zonnescherm aan de muur monteren? Dan is een hellingshoek in te stellen van 5 tot 70 graden. Het instellingsbereik van de Ipanema is hierdoor onderscheidend groot. Dit maak het Ipanema zonnescherm zeer meegaand en functioneel, het is namelijk precies aan te passen aan uw gewenste doorloophoogte en de stand van de zon.

 

Geraffineerde uitstraling

De geraffineerde uitstraling van het Ipanema zonnescherm zorgt voor haar populariteit. De sublieme afwerking met zachte vormen is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit sterke materiaal zorgt ervoor dat het Ipanema zonnescherm zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast en solide is.

Geraffineerde uitstraling
 
Bijzonder comfortabel

Bijzonder comfortabel

Het zonnescherm gaat automatisch open of dicht dankzij de elektrische bediening van de Ipanema. Met slechts één druk op de knop rolt de stof ongemerkt uit de cassette. Voorzie de Ipanema van een tijdklok, zon- of windautomaat voor extra comfort, dan hoeft u niet eens meer op de knop te drukken. Ultieme luxe creëert u met de geïntegreerde lichtspotjes. Zo geniet u ook op de lange zomeravonden van sfeer.

 

Kleurenpracht

De mogelijkheden in kleur zijn bij Verano® eindeloos! Maak een keuze uit modern grijs, bijzonder paars, natuurlijk taupe of fris groen. Met de verschillende patronen en dessins maakt u uw zonnescherm helemaal af. Kies voor een mooie blokstreep, een krijtstreep of een uitgesproken fantasiedessin.

 
Bekijk hier de gehele collectie
Kleurenpracht
 
Veilige zonwering

Veilige zonwering

Het GS-keurmerk van TÜV staat voor Geprüfde Sicherheit. Het is de bevestiging dat een product voldoet aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. En laat het Ipanema zonnescherm van Verano® nu voorzien zijn van dit GS-keurmerk. Dus bent u op zoek naar een elegant, praktisch en veilig zonnescherm? Dan is de Ipanema voor u de perfecte oplossing!