261 Geneve


Cassette scherm

De Genève® is één van de vele schermen uit het Verano® assortiment. Het is een compact cassettescherm met een slank gelijnde voorlijst en bovenkap. Ook ideaal bij plafond montage. Zelfs bij geheel open scherm is de oprolbuis niet zichtbaar. Tegen meerprijs leverbaar met verlichtingsprofiel.

                         

 

Stabiele techniek
De Genève® is in schuinte traploos in te stellen; bij wandmontage van 5º tot 35º en bij plafondmontage van 17º tot 70º (zie schema rechts). Hierdoor krijgt u het optimale rendement uit het scherm, precies op maat voor uw terras. De uitval is 150, 200, 250, of 300 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. Het schema (rechts) toont de mogelijkheden van de diverse hoekinstellingen van de Genève®, waardoor voor u de juiste doorloophoogte ontstaat.

 

Maatstaven

Dit scherm is verkrijgbaar in volgende afmetingen

Uitval 1,5 m          Breedte 2,5 m tot 6,0 m

Uitval 2,0 m          Breedte 2,5 m tot 6,0 m

Uitval 2,5 m          Breedte 3,0 m tot 6,0 m

Uitval 3,0 m          Breedte 3,5 m tot 5,5 m

 

Hoogwaardig materiaal
De profielen van de Genève® zijn van hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium: hierdoor zeer solide en sterk. Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. U zult de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van dit scherm veelvuldig ervaren.

Optimale bediening
De Genève® is standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels draaistang. Voor extra gemak kunt u kiezen voor elektrische bediening, met of zonder afstandbediening. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat uw Genève® volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen.

Variëteit in doeken
De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm en daarmee de buitenkant van uw woning. Daarom biedt Verano® u een breed assortiment. U maakt uw persoonlijke selectie. Uni: doeken die uitgevoerd zijn in één kleur. Blokstrepen: doeken met streepdessin, uitgevoerd in twee verschillende kleuren van gelijke breedte. Fantasiedessin: doeken met een gevarieerd streeppatroon. Image Fabrics®: doeken bedrukt naar eigen wens, dessin of ontwerp.Maatvoering muursteen en schermdoorsnede

Voor eventuele verdere vragen of prijsaanvraag staan wij steeds ter uwer beschikking via mail , telefoon , fax of in onze 450 m² showroom .