255 Salou


Salou V255

De sfeervolle Salou

Wilt u genieten van kostbare momenten in uw tuin zonder al te veel last te hebben van de zon? Het Salou zonnescherm van Verano® maakt het mogelijk! De Salou biedt een optimale bescherming tegen de zon waardoor u geniet van alle fijne momenten in uw tuin. Doordat de Salou een cassettescherm is gaat het doek jarenlang mee, de cassette biedt namelijk een complete bescherming tegen alle weersinvloeden.

De sfeervolle Salou
 
Solide materiaal

Solide materiaal

De cassette van het Salou zonnescherm is gemaakt van aluminium en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk, stevig en slijtvast. Het hoekige en moderne uiterlijk krijgt extra aandacht door het hoogwaardige aluminium materiaal. De Salou van Verano® heeft hierdoor een moderne en daadkrachtige uitstraling.

 

Een handige helling

Zonnescherm Salou van Verano® is traploos in schuinte te verstellen van 5 tot 25 graden. Bepaal zelf de hellingshoek en creëer zo een aangename sfeer in uw tuin en op uw terras om zorgeloos te kunnen genieten van het zonnige buitenleven.

Een handige helling
 
Comfortabele bediening

Comfortabele bediening

De Salou van Verano® is standaard voorzien van elektrische bediening. U kunt het Salou zonnescherm tevens uitrusten met een tijdklok, zon- of windautomaat. Met deze extra optie kunt u het zonnescherm automatisch open of dicht laten gaan wanneer u daar behoefte aan heeft. Zorg voor een optimale situatie met deze comfortabele bediening!

 

Knappe kleuren

Een zonnescherm van Verano® kan de unieke kenmerken van uw huis verrijken. Om dit te realiseren kiest u een kleur en dessin dat bij de karakteristieken van uw huis past. De doekencollectie voor zonwering van Verano® bestaat uit ongeveer 100 combinaties van knappe kleuren en deftige dessins.

 
Bekijk hier de gehele collectie
Knappe kleuren