V 225 Porto


Porto V225

De prachtige Porto

Het Porto zonnescherm van Verano® oogt chic en beschaafd door de perfect afgeronde doeken. Het zonwerende doek wordt niet vuil doordat het doek deels verborgen is in de cassette. De Porto is namelijk een zonnescherm van het type semi-cassette en biedt daarom een goede bescherming van het doek.

De prachtige Porto
 
Een uitstekende hellingshoek

Een uitstekende hellingshoek

Optimaal rendement haalt u uit het Porto zonnescherm van Verano®, de Porto is namelijk traploos in schuinte te verstellen van 5 tot 30 graden. Het Porto zonnescherm is zo altijd perfect op maat en in harmonie met uw terras.

 

Superieure materialen

Het Porto zonnescherm is ontzettend duurzaam, krachtig en onderhoudsvriendelijk. Dit is het gevolg van de stevige profielen die gemaakt zijn van hoogwaardig aluminium. Aluminium gaat lang mee, waardoor u vele jaren zorgeloos kunt genieten van uw zonwering.

Superieure materialen
 
Kleurrijk variëren

Kleurrijk variëren

Verano® biedt volop keuze om niet alleen uw leven maar ook uw zonnescherm te verrijken met kleur. Zo heeft u bij Verano® onder andere de keuze uit stoffen in één effen kleur, met een blokstreep of een speels dessin. Maak u zonwering helemaal af en kies een kleur die bij u past.

 
Bekijk hier de gehele collectie
 

Ideaal bedieningsgemak

Het Porto zonnescherm van Verano® is handmatig en elektrisch te bedienen. U bepaalt zelf welke mate van comfort bij u past. De elektrische bediening kans zelfs uitgerust worden met een tijdklok, zon- of windautomaat. Met deze extra optie gaat uw zonwering automatisch open of dicht wanneer u dat wenst.

Ideaal bedieningsgemak