V 210 Rhodos


Rhodos V210

Degelijk en duurzaam

Het Rhodos knikarmscherm van Verano® is een standaard en klassieke variant. De Rhodos heeft modern en bescheiden uiterlijk, maar biedt optimale beschutting. Het zonnescherm is te verstellen in schuinte tot 25 graden. Het doek is aan de onder- en bovenzijde zichtbaar wanneer het zonnescherm gesloten is.

Degelijk en duurzaam
 
Harmonieuze techniek

Harmonieuze techniek

Haal een optimaal effect uit uw zonnescherm. De Rhodos van Verano® is namelijk in schuinte in te stellen van 0 tot 25 graden. Zo is het zonnescherm altijd precies aangepast aan uw terras en geniet u volledig beschut van het zomerse buitenleven.

 

Ultiem gemak

Het Rhodos zonnescherm van Verano® is zowel elektrisch als met de hand te bedienen. U kunt uw zonnescherm tevens voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat om te genieten van ultiem gemak en comfort. Met deze extra opties gaat de Rhodos volledig automatisch open of dicht op het moment dat u dat wilt. Over optimaal comfort en gemak gesproken!

Ultiem gemak
 
Een persoonlijk tintje

Een persoonlijk tintje

De kleur van uw zonnescherm is van essentieel belang. Verano® begrijpt dat en biedt volop keuze uit kleuren en dessins voor uw zonwering.

 
Bekijk hier de gehele collectie