Vliegendeuren in aluminium


 

                                           

 VLIEGENDEUR

Een vliegendeur als noodzakelijke aanvulling op uw exterieur om het comfort binnen te verhogen. Estetisch verantwoord, passend binnen elke deurpartij zorgt deze vliegendeur ervoor dat 'wie buiten zijn ook buiten blijven' . Vliegen én andere insecten maken geen enkele kans om binnen te raken. Dit is een heel wat diervriendelijkere manier dan al die spuitbussen en vliegenvangers.

Een vliegendeur uitgevoerd met een schopplaat om beschadigingen door schoenen te voorkomen. De schopplaat kan desgewenst uitgevoerd worden met een honden-of poezenluikje.
Een pneumatische pomp zorgt ervoor dat de deur zich vanzelf zacht sluit. Een extra garantie tegen ongewenste vliegende bezoekers.

 

TECHNISCHE BESCHRIJVING VLIEGENDEUREN


1+2. Het "raamwerk" van de vliegendeur bestaat uit hoogwaardig aluminium. Door dit materiaal kan de vliegendeur geleverd worden in elke gewenste gemoffelde RAL-kleur. Hierdoor blijft de kleurechtheid gegarandeerd en is het geheel moeiteloos aan te passen aan de kleur van de bestaande deur- en raampartijen 

3. Het PVC-snoer bestaat uit een vol-materiaal vervaardigd uit de recyclage van andere PVC-producten. Uitgebreid getest doorstaat dit PVC materiaal temperatuurverschillen van - 20°C tot + 50°C. Hierdoor houdt het snoer zomer en winter dezelfde spanning. Het snoer is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.

4. De zwaar uitgevoerde scharnieren worden verdeeld over de hoogte van de deur en garanderen een probleemloos draaien. Door de 3 bevestigingspunten op het kader en 2 op de deur is elk scharnier vrij van speling. De beide teflon-rondellen waarborgen een geluidloze werking.

5. Glasstex insectengaas wordt gemaakt uit onverwoestbaar geplastificeerd glasvezel, en is een Belgisch product. De gaas is stootvast, roestvrij, kleurvast en zelfdovend. Hij kan temperatuurshommelingen doorstaan van - 35°C tot 120°C.

De maasmaat is 1,2 mm x 1,38 mm, klein genoeg dus om de insecten buiten te houden.

6. Het aanslagrubber garandeert, door zijn speciale vorm, een perfect aansluiten van de vliegendeur met de kader. Door de veerkracht sluit de deur geluidloos. Vervaardigd uit gerecycleerd PVC-materiaal.

De vliegendeur kan ook voorzien worden van een op lucht werkende deurpomp voor een perfecte sluiting.


                                    

 Voor eventuele verdere vragen of prijsaanvraag staan wij steeds ter uwer beschikking via mail , telefoon , fax of in onze 450 m² showroom .

Vliegendeuren


  

             

             Wij hebben momenteel geen koopjes voor dit artikel