rolpoorten


Rolpoorten

Opgerold staat netjes

Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan is een rolpoort de uitkomst voor u. Rolpoorten combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving. De maatvoering in hoogte kan variëren van 1 tot maar liefst 4 meter.

Opgerold staat netjes
 
Een veilig gevoel

Een veilig gevoel

Met rolpoorten van Verano® kiest u voor gemoedsrust. Een sterke, veilige en praktische oplossing om grotere oppervlakten af te sluiten of als alternatief voor een garagepoort.  Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen en kunnen ze niet opgetild worden. Verano® rolpoorten vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. 

 

Gebruiksvriendelijke bediening

Rolpoorten worden op een uiterst eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier bediend, uiteraard elektrisch. Een kwalitatief sterke motor doet het zware werk. De afstandsbediening is voor u!

Gebruiksvriendelijke bediening
 
Jarenlang plezier

Jarenlang plezier

Wilt u een rolpoort die jarenlang storingsvrij zijn werk doet? De lamellen van Verano rolpoorten zijn gearrêteerd, waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Bovendien zijn ze ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers.

 

Een passende rolpoort

Met rolpoorten van Verano® maakt u een goede keuze. De rolpoorten zijn fraai van vorm en verkrijgbaar in vele kleuren. Alle rolpoorten worden op maat gemaakt. U bent verzekerd van een sluitend samenspel met uw pand! Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk.

Een passende rolpoort
 
Vision Door

Vision Door

Voor de detailhandel heeft Verano® de Vision Door rolpoort ontwikkeld. Deze rolpoort bestaat uit transparant polycarbonaat. De Vision Door heeft een heldere doorkijk, is zeer inbraakwerend én kraswerend. De Vision Door is o.a. ideaal voor etalages, recepties en balies.