Vliegenramen


 VLIEGENRAAM

Een vliegenraam als noodzakelijke aanvulling op uw exterieur om het comfort binnen te verhogen. Estetisch verantwoord, aangepast aan elke willekeurige raampartij zorgt dit vliegenraam ervoor dat 'wie buiten zijn ook buiten blijven' . Vliegen én andere insecten maken geen enkele kans om binnen te raken. Dit is een heel wat diervriendelijkere manier dan al die spuitbussen en vliegenvangers.

Maar het is ook een vliegenraam dat makkelijk te bedienen is. Door middel van een ingenieus klemsysteem is het vliegenraam eenvoudig te verwijderen maar ook net zo eenvoudig weer te plaatsen.

Hiermee blijven uw ramen bereikbaar voor een regelmatige wasbeurt.

     

 TECHNISCHE BESCHRIJVING VLIEGENRAMEN

1. Het PVC-snoer bestaat uit een vol materiaal vervaardigd uit de recyclage van andere PVC-producten. Uitgebreid getest doorstaat dit PVC-materiaal temperatuurverschillen van minimaal -20°C tot maximaal +50°C.

Hierdoor houdt het snoer zomer en winter dezelfde spanning. Het snoer is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.

2. Het "raamwerk" van het vliegenraam bestaat uit hoogwaardig aluminium. Door dit materiaal kan het vliegenraam geleverd worden in elke gewenste gemoffelde RAL-kleur. Hierdoor blijft de kleurechtheid gegarandeerd en is het geheel moeiteloos aan te passen aan de kleur van de bestaande deur- en raampartijen.

3. Glasstex insectengaas wordt gemaakt uit onverwoestbaar geplastificeerd glasvezel, en is een Belgisch product. De gaas is stootvast, roestvrij, kleurvast en zelfdovend. Hij kan temperatuurschommelingen doorstaan van -35°C tot 120°C.

De maasmaat is 1,2 mm x 1,38 mm, klein genoeg dus om de insecten buiten te houden.

4. De hoekverbindingen zijn vervaardigd uit een verstek aluminium hoek zodat de profielen in een perfecte stevige hoekverbinding staan , waardoor uw vliegenraam veel steviger is dan met een PVC hoekje .

5. Het inox klemstuk wordt op het bovenste horizontale gedeelte van het raamwerk gemonteerd. Deze klemstukken zijn uitgevoerd met 'verende' schroeven zodat het complete vliegenraam gemakkelijk in en uit het bestaande raam kan worden gehaald. Aan de onderste (het horizontale gedeelte) zitten dezelfde klemstukken. Deze zijn echter uitgevoerd zonder dit unieke verend systeem. Door het veersysteem zetten de inox plaatjes uit, hierdoor klemt het vliegenraam zich vast.


 

Voor eventuele verdere vragen of prijsaanvraag staan wij steeds ter uwer beschikking via mail , telefoon , fax of in onze 450 m² showroom .